2016年4月29日 星期五

安達魯西亞马拉加甜鰻魚糕 smoked eel terrine(瓦罐)

LUNCH IN MÁLAGA:  Smoked eel terrine--divine (上天享用美食)

安達魯西亞马拉加甜鰻魚糕 <wbr>smoked <wbr>eel <wbr>terrine(瓦罐)
Starter頭道菜. Silky and rich, smoked eel terrine 陶罐 layered with sweet williams pears. Gorgeous絢麗的,令人愉快的. Best-liked dish by all of us, even Andy who claimed he wouldn’t eat eel (宗教信徒連無鱗魚也照吃了)! Of course, we were famished 餓壞了 and our palates 味觉were fresh.

圖文轉載自http://mykitcheninspain.blogspot.hk/2014/09/out-to-lunch-in-malaga.html

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

加泰羅尼亞甜鰻鱼糕 圖文轉載自:

http://www.mytaste.cat/click/index/893043/delicies.blogspot.com


Pastís de peix

En Jordi m’ha enviat aquesta recepta, promet ser molt bona i fàcil de fer, a més, es pot fer amb qualsevol peix.
Ingredients:- 500 gr. de salmó o qualsevol peix en filet sense espines ni pell i en daus.
- 200 ml. de nata líquida
- 1 cullerada petita de pebre vermell dolç
- 1 cullerada petita d’anet
- ½ pot del més petit tomàquet sofregit (Solís)
- 2 ous


Posar tots els ingredients en una batedora i triturar-ho.
En un motlle rectangular de vidre o de plàstic que vagi al microones, posar-hi oli a les parets i després posar-hi pa ratllat. Treure l’excés. Posar-hi el preparat de peix i tapar-lo amb plàstic transparent. Posar-ho al microones al mínim durant uns 15 minuts i després comprovar el grau de cocció. Deixar refredar i desemmotllar.
Pels dies de festa es pot recobrir el pastís amb salmó fumat i sempre cal acompanyar-lo amb una salsa:
Maionesa, salsa rosa, salsa tàrtara, etc.

Google 譯文:魚餡餅

喬治給我發了這個配方的承諾是非常好,容易做,也可以與任何魚類進行。
配料:- 500克。鮭魚或任何魚或魚去
- 200毫升 可打稠製作摜奶油的奶油 whipped cream  
- 灯笼椒粉1茶匙
- 1茶匙蒔蘿
-最小½番茄醬罐(索利斯)
-雞蛋2個

將所有原料放入攪拌機,打磨它。
在一個長方形的玻璃模具或塑料進去微波,把内壁塗上油,然後把麵包屑撒上。去除多餘的。把準備魚和用塑料覆蓋。把它放在微波爐至少15分鐘,然後檢查烹調的程度。酷和unmold 
假期可以覆蓋蛋糕,熏鮭魚,必須始終用醬陪它:
蛋黃醬,雞尾酒醬,調味醬等。
------------------------------------------

示範短片http://www.tv3.cat/cuines/recepta/pastis-de-peix/9158

Google 譯文

  • 胡椒
  • 所有

闡述

1.煮的石斑魚與大蒜約7分鐘。取出魚,煮​​至湯汁減少。 2.在一個碗裡,混合魚肉,不碎的醬,奶油,雞蛋,白蘭地,鹽和胡椒。 3.在一個長方形烤壁塗上黃油。磨碎的麵包撒上模具。再倒入全部粉碎混合物。 4.將放入烤箱1小時,在180度左右。 5.茴香少許肉湯,一點點黃油。 6.一旦蛋糕在冰箱裡冷卻刀横切和用少許肉湯黃油和切碎的蒔蘿調味。

沒有留言:

張貼留言