LUNCH IN MÁLAGA: Smoked eel terrine--divine (上天享用美食)
Starter頭道菜. Silky and rich, smoked eel terrine 陶罐 layered with sweet williams pears. Gorgeous絢麗的,令人愉快的. Best-liked dish by all of us, even Andy who claimed he wouldn’t eat eel (宗教信徒連無鱗魚也照吃了)! Of course, we were famished 餓壞了 and our palates 味觉were fresh.
圖文轉載自http://mykitcheninspain.blogspot.hk/2014/09/out-to-lunch-in-malaga.html
圖文轉載自http://mykitcheninspain.blogspot.hk/2014/09/out-to-lunch-in-malaga.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
加泰羅尼亞甜鰻鱼糕 圖文轉載自:
http://www.mytaste.cat/click/index/893043/delicies.blogspot.com
Pastís de peix
En Jordi m’ha enviat aquesta recepta, promet ser molt bona i fàcil de fer, a més, es pot fer amb qualsevol peix.
Ingredients:- 500 gr. de salmó o qualsevol peix en filet sense espines ni pell i en daus.
- 200 ml. de nata líquida
- 1 cullerada petita de pebre vermell dolç
- 1 cullerada petita d’anet
- ½ pot del més petit tomàquet sofregit (Solís)
- 2 ous
Posar tots els ingredients en una batedora i triturar-ho.
En un motlle rectangular de vidre o de plàstic que vagi al microones, posar-hi oli a les parets i després posar-hi pa ratllat. Treure l’excés. Posar-hi el preparat de peix i tapar-lo amb plàstic transparent. Posar-ho al microones al mínim durant uns 15 minuts i després comprovar el grau de cocció. Deixar refredar i desemmotllar.
Pels dies de festa es pot recobrir el pastís amb salmó fumat i sempre cal acompanyar-lo amb una salsa:
Maionesa, salsa rosa, salsa tàrtara, etc.
Ingredients:- 500 gr. de salmó o qualsevol peix en filet sense espines ni pell i en daus.
- 200 ml. de nata líquida
- 1 cullerada petita de pebre vermell dolç
- 1 cullerada petita d’anet
- ½ pot del més petit tomàquet sofregit (Solís)
- 2 ous
Posar tots els ingredients en una batedora i triturar-ho.
En un motlle rectangular de vidre o de plàstic que vagi al microones, posar-hi oli a les parets i després posar-hi pa ratllat. Treure l’excés. Posar-hi el preparat de peix i tapar-lo amb plàstic transparent. Posar-ho al microones al mínim durant uns 15 minuts i després comprovar el grau de cocció. Deixar refredar i desemmotllar.
Pels dies de festa es pot recobrir el pastís amb salmó fumat i sempre cal acompanyar-lo amb una salsa:
Maionesa, salsa rosa, salsa tàrtara, etc.
Google 譯文:魚餡餅
- 200毫升 可打稠製作摜奶油的奶油 whipped cream
- 灯笼椒粉1茶匙
- 1茶匙蒔蘿
-最小½番茄醬罐(索利斯)
-雞蛋2個
將所有原料放入攪拌機,打磨它。
在一個長方形的玻璃模具或塑料進去微波,把内壁塗上油,然後把麵包屑撒上。去除多餘的。把準備魚和用塑料覆蓋。把它放在微波爐至少15分鐘,然後檢查烹調的程度。酷和unmold
假期可以覆蓋蛋糕,熏鮭魚,必須始終用醬陪它:
蛋黃醬,雞尾酒醬,調味醬等。
- 1茶匙蒔蘿
-最小½番茄醬罐(索利斯)
-雞蛋2個
將所有原料放入攪拌機,打磨它。
在一個長方形的玻璃模具或塑料進去微波,把内壁塗上油,然後把麵包屑撒上。去除多餘的。把準備魚和用塑料覆蓋。把它放在微波爐至少15分鐘,然後檢查烹調的程度。酷和unmold
假期可以覆蓋蛋糕,熏鮭魚,必須始終用醬陪它:
蛋黃醬,雞尾酒醬,調味醬等。
------------------------------------------
示範短片: http://www.tv3.cat/cuines/recepta/pastis-de-peix/9158
沒有留言:
張貼留言